Cursul de formare pe calitatea activităţilor de mobilitate - TICTAC - Bulgaria

erasmus-plus-infographic-04

Scop principal: susţinerea persoanelor cu experienţă în lucrul cu tinerii pentru dezvoltarea competenţelor necesare pentru implementarea unor proiecte de calitate în cadrul programului Erasmus+ în domeniul tineretului, ca masură de sprijin pentru strategia pe termen lung a organizaţiei.

Termen limită: 20 septembrie 2017

Sursă: Erasmusplus.ro 

Continue reading
0
186 Hits

Curs de formare "Find your place" - ANPCDEFP România

Youth-work-support2

Un curs de formare adresat lucrătorilor şi liderilor de tineret și care își propune să aducă în dezbatere teme precum: provocările cu care se confruntă tinerii la inserția piața muncii, metode non-formale care să ajute la dezvoltarea lucrătorilor de tineret și conștientizarea rolului pe care aceștia îl au în organizații.

Totodată, un obiectiv este acela de a stimula şi de a extinde capacitatea lucrătorilor şi liderilor de tineret de a sprijini tinerii să îşi (re)cunoască abilităţile şi competenţele dobândite în experiențele profesionale și personale. 

Termen de înscriere: 20 august 2017

Perioadă: 15 Octombrie 2017 - 22 Octombrie 2017

Sursă: Erasmusplus.ro

Image Credit: Youth Work Support

Continue reading
0
206 Hits

Webinare parteneriate strategice și dialog structurat în domeniul tineret

Webinare parteneriate strategice și dialog structurat în domeniul tineret
Pregătește-te pentru termenul limită de la 26 aprilie 2017, domeniul tineret! ANPCDEFP organizează un webinar dedicat proiectelor de dialog structurat în domeniul tineret, pe data de 11 aprilie, începând cu ora 11.00. Mai multe detalii și înscrierea aici . ANPCDEFP organizează un webinar dedicat parteneriatelor strategice în domeniul tineret, pe da...
Continue reading
0
331 Hits

Curs Salto - Art of video & photo advertising in social work

Curs Salto - Art of video & photo advertising in social work

The Training-Seminar "Art of video&photo advertising in social work" is a project with the main goal to develop the skills of youth workers in the area of social media and digital technologies, like internet, photography and video making.

The Training-Seminar "Art of video&photo advertising in social work" is a 9 days project that will be realised in Liepaja, Latvia between 3rd and 11th of June, 2016.

Training will take a place in one of Campings close to the Baltic sea and forest - amazing nature waiting for you!

Continue reading
0
697 Hits

Vizită de studiu privind programul Erasmus+ și zonele rurale - SaltoYouth

Vizită de studiu privind programul Erasmus+ și zonele rurale - SaltoYouth

Study Visit

30 March - 3 April 2016 | Vila da Marmeleira, Portugal

This Study Visit aims to visit, experience and explore how Erasmus+ Youth in Action Programme is put in place in rural areas in Portugal by visiting examples of good practice.At the same time, this event will be hosted in a rural village, within the community project 'The Rural Centre of Non Formal Education', offering an authentic experience of Portuguese culture through interactions and partnerships with the local community of Vila da Marmeleira.

Continue reading
0
809 Hits

Europe Direct Bacău on Facebook