Caravana de informare „Educație şi voluntariat ȋn Europa“ la Centrul de resurse comunitare Lipova

COVER-POSTARE-CARAVANA-JPEG-LOW-RESOLUTION

În 15 iulie 2017, Centrul Europe Direct Bacău a organizat, ȋn colaborare cu D.G.A.S.P.C. Bacău și Primăria Lipova, un atelier de dezvoltare personală pentru voluntarii implicați în organizarea școlii de vară din comună. Gazda acestei activități a fost Centrul de resurse comunitare Lipova din cadrul Şcolii „Gheorghe Vrânceanu" din Valea Hogii, ȋn imediata vecinătate a muzeului dedicat academicianului Gheorghe Vrânceanu, pe care dna învăţătoare Maria Irimia a avut amabilitatea să ni-l prezinte.

Continue reading
84 Hits

Celebrarea Zilei Internaționale Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri alături de C.P.E.C.A. Bacău

AFIS-ANTIDROG

Pe data de 25 iunie 2017, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău, structură a Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA), a organizat, în parteneriat cu Centrul Europe Direct Bacău, evenimentul „Bacăul pedalează, dansează, colorează", cu ocazia marcării Zilei Internaţionale împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri (26 iunie). 

Continue reading
45 Hits

Celebrarea programului Erasmus+

19126106_10211013042695522_87324051_o

Din dorința de a celebra ȋn stil propriu succesul programului Erasmus ajuns la un moment aniversar, Centrul „Europe Direct" Bacău, ȋn colaborare cu Biroul de Relații Internaționale din cadrul Universității „Vasile Alecsandri" din Bacău, a oferit ȋn data de 13 iunie 2017, cadrul propice pentru o întâlnire realmente constructivă ȋntre două dintre reprezentantele Erasmus Student Network Bacău si 22 de eleve ale Colegiului Pedagogic „Stefan cel Mare" din Bacău împreună cu dl profesor Viorel Nistor.

Continue reading
111 Hits

Dialog între generații - Ziua Internațională a Copilului

20170604_120313

Ziua Internațională a Copilului e un prilej foarte potrivit pentru un dialog ȋntre generaţii şi pentru a aduce,ȋn acelaşi timp şi spaţiu, copii, tineri, părinți, bunici, educatori, iubitori ai poveștilor copilăriei. Centrul de Informare „Europe Direct" Bacău, ȋn parteneriat cu Primăria Bacău, având drept colaboratori centrele de protecție aparținând de DGASPC Bacău şi Teatrul Municipal „Bacovia",au reușit sa ofere astăzi, 4 iunie 2017, un spectacol de excepție, dedicat copiilor de toate vârstele.

Continue reading
98 Hits

Cadou de 1 iunie pentru copiii Bacăului - „Albă ca Zăpada”

ALBA-CA-ZAPADA-FACEBOOK-COVER

Sala Teatrului Municipal „Bacovia" a răsunat astăzi, 1 iunie 2017, începând cu ora 10, de glasurile entuziaste ale copiilor băcăuani care au răspuns invitaţiei de a se bucura de piesa de teatru de animație „Albă ca Zăpada", oferită cadou de ziua lor, din partea Centrului „Europe Direct" Bacău în parteneriat cu Judeţul Bacău şi Primăria Bacău. 

Continue reading
108 Hits

Europe Direct Bacău on Facebook

Evenimente 2016

Evenimente 2015

Evenimente 2014

Caută