Luna europeană a literaturii

luna-literaturii-europene
Reprezentanța Comisiei Europene în România şi EUNIC România a lansat proiectul "Luna Europeană a Literaturii". Pornind de la premisa că, prin citit, pot fi înțelese mai bine celelalte culturi ale lumii, șansele de reușită pot fi mărite și, nu în ultimul rând, cititul poate fi distractiv, luna octombrie vine cu o mulțime de activități care...
Continue reading
17 Hits

Luna europeană a securității cibernetice

COVER-CYBER-SECURITY
Cea de a cincea ediție a Lunii europene a securității cibernetice, care se desfășoară pe parcursul întregii luni octombrie 2017, își propune să sensibilizeze opinia publică în ceea ce privește amenințările cibernetice și să promoveze importanța securității cibernetice în rândul cetățenilor și organizațiilor prin educație și schimbul de bune practic...
Continue reading
29 Hits

Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor

cover-regions-week

Între 9 și 12 octombrie 2017, se desfăşoară la Bruxelles cea de-a cincisprezecea ediție a Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor (EWRC), pe parcursul căreia, reprezentanţii administraţiilor regiunilor şi oraşelor, precum și experți și reprezentanți ai mediului universitar fac schimb de bune practici și cunoștințe în domeniul dezvoltării regionale și urbane. 

Continue reading
28 Hits

TEDx Bacău 2017 – SHAPE THE FUTURE!

_20171007-201737_1

La cea de-a 5-a ediţie a conferinţelor TEDx Bacău, Centrul Europe Direct Bacău a participat, în calitate de partener, la un eveniment special organizat de Asociația Be Great Romania, „cu scopul de a recrea experiența unică a evenimentelor TED". 

Continue reading
39 Hits

Ziua Mondială a Educației 2017 şi Ziua Centrelor Europe Direct România sărbătorite la EDIC Bacău

COVER-ZIUA-EDUCATIEI---Copie

În perioada 5-7 octombrie 2017, EDUCAŢIA a fost punctul central al agendei evenimentelor desfăşurate de Centrul Europe Direct Bacău în parteneriat cu Judeţul Bacău şi Primăria Bacău şi în colaborare cu Facultatea de Litere a Universităţii „Vasile Alecsandri" din Bacău, Direcţia de Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială Bacău şi Asociaţia Proiector Bucureşti.

Continue reading
32 Hits

Europe Direct Bacău on Facebook

Evenimente 2016

Evenimente 2015

Evenimente 2014

Caută