×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Etapa județeană a concursului "Made for Europe" 2023

20230401-090150Made-for-Europe_0

În Anul European al competențelor, nimic mai potrivit într-o zi de vineri, 31.03.2023, decât să petreci timp în compania unor tineri activi, implicați și creativi.Europe Direct Bacău a răspuns cu interes invitației Inspectoratului Școlar Județean Bacău, prin dna inspectoare Mirela Cojocariu, de a participa, la Colegiul „Mihai Eminescu",Bacău la prezentarea, în sesiune publică, a produselor finale înscrise în concursul „Made for Europe" în cadrul etapei județene a Concursului Național „MADE FOR EUROPE", aflat în calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de Ministerul Educației, ediția 2023, la poziţia 63. 

Elevi și profesori coordonatori din județul Bacău și-au demonstrat în fața publicului creativitatea, ingeniozitatea, dar mai ales calitatea de cetățean european prin abordarea de subiecte „fierbinți" cu care nu numai Europa, ci întreaga umanitate se confruntă, încercând, prin intervențiile lor punctuale, rezultat al experiențelor și mobilităților organizate prin intermediul programului Erasmus+, să contribuie la rezolvarea lor. Domeniile abordate au fost dintre cele mai variate și chiar surprinzătoare: toleranța, gestionarea responsabilă a resurselor alimentare, gestiune financiară și economică, diversificarea sistemelor de servire în alimentație publică etc. Competențele digitale, talentul oratoric, carisma i-au ajutat pe participanți să își prezinte de o manieră interesantă produsele muncii. 

Felicitări participanților, gazdelor și juriului care a avut o sarcină dificilă având în vederea valoarea produselor rezultate din proiecte! Voi sunteți Europa, iar Europe Direct Bacău vă este alături!

 

Atelier VTBac la Centrul de Tineret Racova în "Săp...
"Cititorii" de azi, profesioniștii de mâine - "bib...

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar