×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Competiția națională EURO QUIZ 2018

EUROQUIZ-201_20180506-174218_1


Euro Quiz 2018 este un concurs pe teme europene între echipe, deschis elevilor din clasa a VI-a din toate școlile gimnaziale din România. Premiile atractive și, mai ales, cunoștințele acumulate, lucrul în echipă și experiența dobândită sunt tot atatea motive să vă înscrieți în concurs!

Ce este Euro Quiz?

Euro Quiz este un concurs online cu întrebări și răspunsuri despre istoria, prezentul și viitorul Uniunii Europene care are drept scop încurajarea lucrului în echipă, îmbogățirea cunoștințelor despre Europa și Uniunea Europeană și dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor în rândul elevilor din clasa a VI-a a ciclului gimnazial. Participarea la acest concurs presupune răspunsul rapid și corect la întrebări prestabilite din diverse arii de cultură generală precum istorie, geografie, artă, gastronomie etc., ce vor fi completate online de către elevi. Fiind o competiție online, nu există un număr limitat de participanți. Concursul va avea loc în prima săptămână din luna iunie. Data exactă va fi afișată pe site. Vă invităm și vă așteptăm să participați! Înscrierile au început!

Cum particip?

Fiecare echipă înscrisă în concurs trebuie să aibă un n ume distincitiv, 4 membri (elevi din clasa a VI-a) și să fie coordonată de un profesor.

Participanții au șansa să se califice în marea finală care se va desfășura în București, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene.

Formular de înscriere

Mai multe detalii despre regulament si pregatirea pentru concurs pe pagina http://europacasanoastra.ro/euroquiz/

Ziua Europei 2018 – Workshop interactiv pe tema Op...
Propunerile CE pentru bugetul UE post 2020

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar